coaching MAURICE
Wandelcoaching       -       Mindful Walk cursussen  
 

Wie ik ben

Mijn naam is Maurice en  ik  ben mijn coachpraktijk begonnen uit mijn passie om mensen verder te kunnen helpen in de dagelijkse omgang met stress en het uit balans zijn geraakt tussen je hoofd en je hart.


Een extra motivatie voor mij hierin vormt de weg die mijn kinderen en later ook ikzelf heb afgelegd in het vinden van de  balans tussen hoofd en hart in het thema van hoogbegaafdheid (en UHB), en de hiermee gepaard gaande hoog sensitiviteit. Door mijn eigen ervaring als ervaringsdeskundige en ouder in het hoogbegaafdheidsthema hoop ik met het aanbieden van mijn diensten hier met name voor volwassenen iets extra's in te kunnen betekenen.


Nadat ik zelf de reis ben aangegaan om mijn balans te kunnen vinden bracht dit voor mij ook de ontdekking in de behoefte hier iets voor anderen in te kunnen betekenen. Dit niet in de vorm van het kopiëren en plakken van de dingen welke mij hebben geholpen, maar wel in het aanreiken van de juiste triggers-, oefeningen en hulpmiddelen welke je op weg kunnen helpen in het vinden van je eigen balans in het leven. 


Om mijn passie hierin vorm te kunnen geven en kracht bij te zetten ben ik zowel een gecertificeerd wandelcoach alsmede een gecertificeerd Mindful Walk instructeur. In de toekomst zal zich dit wellicht nog verder uitbreiden.


Doordat ik woonachtig ben in Well (Noord Limburg) is mijn standaard uitvalsbasis veelal in de natuur rondom mijn woonplaats. Mocht een andere locatie wenselijk zijn dan is dat altijd bespreekbaar.